Teollisuuskylänraitti 38 94450 KEMINMAA | (+358) 40 741 1747 |  reijo.tasala@rt-steel.fi

Produkter & Tjänster

 

RÄCKESELEMENT

+ Industriräcken
+ Plattformsräcken
+ Gallerdurk

 

TRAPPLÖSNINGAR

+ Spiraltrappor
+ Bassängstegar
+ Offentliga miljöer
+ Villor
+ Fritidsbostäder

 

STÅLMÖBLER

+ Entréer
+ Matsalar, kök
+ Span, bastur
+ Extrema förhållanden

 

TJÄNSTER

+ Rörbockning
+ Rullbockning av rör
+ Skärning, fasning och bockning av plåt
+ Underhåll
+ Underentreprenader

Vi tillverkar måttbeställda produkter för företag, offentliga miljöer samt hushåll. Våra viktigaste produkter är olika trapphelheter och räckeselement efter kundens behov. Dessutom tillverkar vi måttbeställda möbler för hotell- och restaurangbranschen av rostfritt och målat stål, bland annat för entréer, bastuutrymmen, kök och matsalar. Vi har specialkompetens inom bland annat poolarmaturer och -räcken.

De material vi använder är olika slags stål, till exempel stål, rostfritt och syrafast stål, mässing, koppar och aluminium. Du kan beställa våra produkter med olika ytfinish: du kan välja en rå, oslipad yta eller alternativt en bandslipad, polerad, lackad eller målad yta. När det gäller möbler och produkthelheter kan vi även använda andra material, som olika träslag, glas, sten, nät, läder, plast med mera.   

Dessutom omfattar våra tjänster bockning, rullbockning och förtillverkning av olika rör samt skärning och bockning av stålplåt.   

Tillverkning av måttbeställda stålmöbler.

Vi genomför även olika reparations- och underhållsarbeten på plats åt företag och samfund.  Vi kan tillverka utifrån era ritningar eller så kan vi planera lämpliga lösningar tillsammans med er.   

Vi har specialiserat oss på rostfria produkter men vi tillverkar även målade eller förzinkade produkter av vanligt stål.

Ajankohtaista